-0.3 C°
BG

Приключи и петото издание на инициативата “Победи Пепи, стани шампион!”

2015-03-28

 
 
На писта “Иглика” днес приключи и петото издание на инициативата “Победи Пепи, стани шампион!”. Лошото време не попречи на най-ревностните скиори да излязат на пистата и да се спуснат по състезателното трасе. Най-малкият ни участник днес, а и най-малкият въобще спуснал се в надпреварата с Пепи Попангелов бе само на 3 години. Малката скиоркa не се поколеба нито за миг и преодоля по завиден начин препятствията по трасето.За петте съботи през месец февруари и март, в които се организира “Победи Пепи, стани шампион!” дадохме възможност на повече от 320 скиори от всякаква възраст, пол и националност да усетят тръпката от състезанието и да се запознаят с усещането на “предстартова треска”, като премерят сили не с кой да е, а с легендата на българските ски - Петър Попангелов.Благодарим специално на Петър Попангелов за жеста и отзивчивостта и на всички онези, които се присъединиха и бяха част от тази инициатива!Продължаваме и следващия сезон, а дотогава – тренирайте здраво, тъй като конкуренцията е сериозна!
На писта “Иглика” днес приключи и петото издание на инициативата “Победи Пепи, стани шампион!”. Лошото време не попречи на най-ревностните скиори да излязат на пистата и да се спуснат по състезателното трасе. Най-малкият ни участник днес, а и най-малкият въобще спуснал се в надпреварата с Пепи Попангелов бе само на 3 години. Малката скиоркa не се поколеба нито за миг и преодоля по завиден начин препятствията по трасето.
 
За петте съботи през месец февруари и март, в които се организира “Победи Пепи, стани шампион!” дадохме възможност на повече от 320 скиори от всякаква възраст, пол и националност да усетят тръпката от състезанието и да се запознаят с усещането на “предстартова треска”, като премерят сили не с кой да е, а с легендата на българските ски - Петър Попангелов.
 
Благодарим специално на Петър Попангелов за жеста и отзивчивостта и на всички онези, които се присъединиха и бяха част от тази инициатива!
 
Продължаваме и следващия сезон, а дотогава – тренирайте здраво, тъй като конкуренцията е сериозна!